Φιλικοί αγώνες Tae Kwon-Do WTF παίδων-κορασίδων και πανπαίδων-πανκορασίδων .

Φιλικοί αγώνες Tae Kwon-Do WTF παίδων-κορασίδων και πανπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθησαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Κυμίνων Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητικοί σύλλογοι που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση ήταν οι :

Τόλμη Κιλκίς ,  Φίλιππος Αλεξάνδρειας,  Αθλοφόρος Θεσ/νίκης,  Αθλητής Περαίας,  Ηρακλής Άνω Τούμπας Θες/νίκης, Ολυμπιάδα 2000 Θεσ/νίκης,  Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων,  Αναγέννηση Κυμίνων-Μαλγάρων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω σύλλογοι λειτουργούν σαν μια ομάδα ( αθλητική οικογένεια ) και η υπευθυνότητα των διοργανώσεων είναι ομαδική.
Οι αθλητές-ριες που συμμετείχαν ανερχόταν στους 280 και ο τρόπος διεξαγωγής  των αγώνων ήταν τετράδες με κλήρωση άνευ νικητή-ρια σε τρία γκρουπ.
Στόχος της προσπάθειας αυτής ήταν η σχετική εμπειρία στους γεννηθείς 1997-98-99 ενόψει των τριών μεγάλων διοργανώσεων που έρχονται τον Δεκέμβριο 2010 και Ιανουάριο 2011.
Η κάθε αναμέτρηση, ότι χαρακτήρα κι αν έχει, είναι σημαντική, διότι μέσα από αυτήν εξοικειώνεσαι όλο και περισσότερο και ταυτόχρονα διορθώνεις τα αδύναμα αγωνιστικά σημεία.
Επίσης έλαβαν μέρος οι γεννηθείς 2000-01-02-03 και 04. Η γνωριμία για τους πολύ μικρούς με τον αγωνιστικό τομέα είναι σημαντική που πάντα στην αρχή είναι σαν παιχνιδάκι. Μέσα όμως απ’αυτή τη διαδικασία μένει κάτι καλό. Οι μικροί γνωρίζουν σιγά σιγά τον εαυτό τους αναμένοντας την επόμενη φορά για να ζήσουν το ίδιο.
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή ψυχολογία που είναι και το σπουδαιότερο επηρεάζοντας θετικά και τη ζωή τους. Ο υγιής ανταγωνισμός τους δείχνει τον καθαρό-ίσιο- και ηθικό δρόμο.

Σ’αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 55 αθλητέςριες.

Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή για μεγαλύτερους το ίδιο όμως και για τους μικρούς στην κατηγορία που ανήκουν για όσο τους επιτρέπει η ηλικία.

Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία και στήριξη των γονέων στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου όπως και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του προπονητή που φέρει μεγάλη ευθύνη ειδικά στην ηλικία που πλάθεται ο χαρακτήρας.
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια με επιτυχίες στις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία, αγάπη και αθλητικό πνεύμα.

Πηγή : http://mahitikanea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=862:-tae-kwon-do-wtf-&catid=40:2010-04-25-22-37-09&Itemid=58

Σχετικές δημοσιεύσεις