Ας γίνει της Κορέας, ο σχεδιασμός.

images (1)Τι ακριβώς γίνετε αυτές τις μέρες στην Κορέα;
Η Κορεατική Ομοσπονδία Taekwondo έχει αποφασίσει να διοργανώσει διαδοχικούς αγώνες πρόκρισης. Οι πρώτοι νικητές ανά κατηγορία βάρους αυτών των αγώνων αξιολόγησης θα εκπροσωπήσουν την Κορέα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Μεξικό και οι  δεύτεροι νικητές θα πάνε στους αγώνες της ανατολικής Ασίας στην Κίνα.
Μέχρι στιγμής έχουν επιλεγεί  τρεις υποψήφιοι αθλητές ανά κατηγορία βάρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε τρεις διαδοχικές προκρίσεις για την επιλογή της ομάδας που τελικά θα εκπροσωπήσει την Χώρα. τους.
Η πρώτη πρόκριση θα γίνει 5 Απριλίου, η δεύτερη 10 Μαΐου και η τρίτη 10 Ιουνίου. Μεταξύ δε των υποψηφίων είναι ο  Dae-Hoon Lee ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο  στο Λονδίνο (- 63kg) και  η χρυσή  Ολυμπιονίκης Su-Jeong Lim στο  Πεκίνο (-57kg).
Για τις ανωτέρω προκρίσεις  η Κορεατική Ομοσπονδία Taekwondo ανακοίνωσε  ότι θα χρησιμοποιηθούν τα PSS της Daedo, καθώς ο ίδιος εξοπλισμός  θα χρησιμοποιηθεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μεξικού.
Οι περισσότερες χώρες προετοιμάζονται για αυτό το κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα, τα χρονικά όρια στενεύουν και θα πρέπει να υπάρξει ένας σχεδιασμός και για μας. Η Ομοσπονδία πρέπει να ανακοινώσει πολύ σύντομα  τον χρόνο και τον τρόπο  συγκρότησης της  Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Χώρα μας στο Μεξικό.

 

Θα ήταν άραγε υπερβολή εάν προτείναμε να γίνει κάτι ανάλογο (με την Κορέα), για την επιλογή και της δικής μας Εθνικής Ομάδας;

Σχετικές δημοσιεύσεις