5ο Διεθνές χειμερινό Taekwondo Camp στην λίμνη Πλαστήρα

koukouletsosΜε πρωτοβουλία του γυμν. ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας διοργανώνεται στις 7-8 Φεβρουαρίου 2015 διήμερη αγωνιστική προετοιμασία και Sparing διακεκριμένων αθλητών-τριών του Ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στην Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα .

Στο διήμερο του Camp θα διδάξουν και τις δυο ημέρες οι κορεάτες πρωταθλητές KIM-JEON-GRO και LEE-SEONG-JUN.

Για 2 μέρες περίπου 100 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και με συμμετοχή αθλητών του γυμναστηρίου, θα κάνουν την αγωνιστική τους προετοιμασία στις ιδανικές συνθήκες που διαθέτει η λίμνη αλλά και σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης του γυμναστηρίου .

Στόχος είναι η σωστή προετοιμασία των αθλητών σε ένα περιβάλλον που για αυτή την εποχή είναι ότι καλύτερο από πλευράς καιρικών συνθηκών αλλά είναι και η ευκαιρία για μια μικρή απόδραση στην περιοχή.

Το ξενοδοχείο ¨ΑΪΟΛΙΔΕΣ¨ θα φιλοξενήσει την προετοιμασία των αθλητών, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της λίμνης Πλαστήρα, στο χωριό Καλύβια Φυλακτής .

Το πρόγραμμα προπονήσεις περιλαμβάνει τετράωρη προπόνηση το Σάββατο τεχνικών αγώνων (στόχους και θώρακες) και αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες στην αίθουσα του ξενοδοχείου και δίωρη πρωινή προπόνηση την Κυριακή.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις